SCHEDULE FOR OLYMPUS BEAM TEST 21st-22nd DECEMBER 2011

A. WINNEBECK

1. Access

Access to the detector will be between 8 am and 10:30 am on the 21^{st} .

It is planned to have 2 people looking at the C5 counter (Uwe), 1-2 people working on the SiPMs (Nichola), 5-6 working on the TOFs (Alexander W.), 1-2 people working on the SYMB (Roberto).

I will try to get keyless access for this time.

2. Data taking

It is planned to switch on beam at 11 am (21^{st}) and run until 7:45 am on the 22^{nd} .

- 30 m tunnel search [11am]
- 1 h switching on DORIS (2 GeV electrons) [12am]
- 1 h optimization of scrapers, minimize back ground [1pm]
- 30 m first set of runs with all detectors to verify the operation (including inclusive trigger of telescope)[1:30pm]
- 1.5 h beam energy measurements + machine studies [3pm]
- 1 h investigation of toroid noise [4pm]
- 2 h luminosity data taking (different target thickness and beam current) [6pm]
- 2 h data taking for elastics (open trigger) [8pm]
- 1 h switch to positrons [9pm]
- 30 m optimization of scrapers [9:30pm]
- 2 h luminosity data taking [11:30pm]
- rest data taking for elastics [7:45am]

3. NIGHT SHIFT

Christian, Dennis, and Ozgur volunteered for the night shift. They should be in the BKR at 11 pm to get instructions for the night.